изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:19 EEST
ДВУМЕСЕЧНО БЕБЕ ОТРОВЕНО С МЕТИЛОВ АЛКОХОЛ; КРАНЕВО ПЛУВА ВЪВ ФЕКАЛИИ    
НовиниДвумесечната Таня Николова от село Спасово е настанена в много тежко състояние в реанимацията на областната болница след отравяне с метилов спирт. Пред лекарите родителите обяснили, че Таня била леко настинала и те купили от селския магазин спирт за горене, за да я разтрият. В резултат на това момиченцето получило метилова интоксикация. Това е вторият подобен случай в Добрич. Наскоро младо момиче починало в реанимацията след същата разтривка със спирт за горене.

*************************
Петър Малджиев - собственик на дискотека в Кранево, вчера вечерта, малко преди редакционното приключване на броя, алармира, че Кранево плува във фекалии. "Това стана в късния следобед и в момента /към 20 часа, б. а./ центърът на селото плува във фекалии, които се стичат и сигурно до сутринта ще стигнат и до плажа. Собственикът на новопостроения хотел "Регата" е запушил канала, който се намира на общински празен терен пред неговия хотел", разказа Малджиев.

НДТ - 26 август 2005 година
 


Сходни връзки

ДВУМЕСЕЧНО БЕБЕ ОТРОВЕНО С МЕТИЛОВ АЛКОХОЛ; КРАНЕВО ПЛУВА ВЪВ ФЕКАЛИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди