изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:12 EEST
СТАРТИРАТ ТЕРЕННИ ПРОВЕРКИ НА ФИЗИЧЕСКИТЕ БЛОКОВЕ ЗА КАМПАНИЯ 2015 Г.    
ЗемеделиеМинистерство на земеделието и храните стартира проверки на място на физическите блокове (ФБл) във връзка с обновяване на данните в Системата за идентификация на земеделските парцели (СИЗП). Теренните проверки ще се осъществяват до 10 октомври 2015 г. В резултат на данните от тях, както и на предстоящото ново самолетно заснемане, ще бъде определен обхватът на специализирания слой „Площи, допустими за подпомагане“ за кампания 2015 г.

Директорите на Областните дирекции „Земеделие” ще изготвят предварителен график за провеждане на проверките с конкретен ФБл. Всяка ОДЗ ще информира кметовете на съответните населени места, както и земеделските стопани в даденото землище, заявили площи за подпомагане в ФБл, попадащи в графика за проверка.
Стопаните, определени за проверка, както и индикативните графици ще бъдат публикувани на интернет страниците на съответната ОД „Земеделие”, както и на информационните табла в ОД „Земеделие” и всички ОСЗ в областта.
Основана цел на проверките е да установи дали съответните площи във ФБл, включително всички площи, заявени извън обхвата на слоя „Площи, допустими за подпомагане” за кампания 2015 г., отговарят на условията за подпомагане съгласно Наредба № 2 от 17 февруари 2015 г. за критериите за допустимост на земеделските площи за подпомагане по схеми и мерки за плащане на площ.
Ще бъде направена проверка и за определяне и/или актуализиране на границите на физическите блокове, както и начинът на трайно ползване на стопанствата. НДТ


 


Сходни връзки

СТАРТИРАТ ТЕРЕННИ ПРОВЕРКИ НА ФИЗИЧЕСКИТЕ БЛОКОВЕ ЗА КАМПАНИЯ 2015 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди