изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:15 EET
НД „ТРАДИЦИЯ“ БЛАГОДАРИ ЗА УЧАСТИЕТО НА КЛУБА ОТ ДОБРИЧ В ПРОЯВИТЕ ЗА ШИПЧЕНСКАТА ЕПОПЕЯ    
ОбществоОбщина град Добрич получи писмо от Председателя на НД „Традиция“ Агоп Ара Казазян, в което той изказва своята благодарност към РК „Традиция“ гр. Добрич за участието им в мероприятията, посветени на 138-та годишнина от Шипченската епопея.

В проявата са участвали 280 члена на НД „Традиция“ от 25 регионални клона. Стотици хора от цялата страна и от чужбина са имали възможност да се докоснат до историята, чрез дейностите организирани и проведени от НД „Традиция“. Един от акцентите в подготвената програма е бил предоставеният Музей на открито, който в продължение на два дни е впечатлявал присъстващите с автентичността на над 150 оръжейни експонати от различно историческо време.
Историческата възстановка е една „жива“ картина в своята национална значимост и роля за свободата на страната ни. Участниците са показали по невероятен начин боевете при Орлово гнездо. Участниците са вложили душа и сърце в своите исторически образи и буквално грабнали хората със своето лично присъствие. Всяко действие от възстановката се е изпълнявало точно, отговорно и неповторимо, с преклонение пред историята. За пореден път НД „Традиция“ е показала, че героите не са забравени, събитията се помнят, разказват и пресъздават, за да ни има като народ.


 


Сходни връзки

НД „ТРАДИЦИЯ“ БЛАГОДАРИ ЗА УЧАСТИЕТО НА КЛУБА ОТ ДОБРИЧ В ПРОЯВИТЕ ЗА ШИПЧЕНСКАТА ЕПОПЕЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди