изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:42 EET
ПИШМАН СТУДЕНТ СЕ ОТЪРВА УСЛОВНО ЗА ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ    
Ред и сигурностПишман студент от Русенския университет се отърва с 1,6 г. затвор условно за 4-годишен изпитателен срок, след като се опита да ограби с газов пистолет двойка минувачи на крайбрежната алея.

М.М. /20 г./ от Добрич се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата, което съдът одобри. Той трябва да плати и разноските по делото. От неуспелия обирджия са иззети сигнално-газов пистолет, 9 патрона и 6 ракети.
Бъдещият висшист, който следва задочно "Земеделска техника", работел като барман и заел 5000 лв. от лихвар. Той го притиснал за парите и в деня на падежа М.М. решил да ограби, който му падне.
Студентът слязъл на крайбрежната алея до Дунава и засякъл мъж и жена. Маскирал се с кърпа на лицето и с насочен пищов поискал дамската чанта, в която имало цифров фотоапарат, GSM с две сим карти и 250 лв.
Кавалерът се престорил, че му я дава и успял да го повали с хватка на земята. Той задържал нападателя, докато уплашената дама позвъни на тел. 112 и извика полиция. След инцидента осъденият студент ще трябва да се раздели и със следването си. НДТ
 


Сходни връзки

ПИШМАН СТУДЕНТ СЕ ОТЪРВА УСЛОВНО ЗА ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди