изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:48 EET
НЯМА ПАРТИЙНИ ПРОГРАМИ, ИМА ГРАБЕЖ: СКАНДАЛ! Шефът на "Антимафия" пред ПИК: Любовниците на Миков и хората на Москов из    
Новини

Реформатори и социалисти са в обща завера за източване на болницата във Видин. Това разкри сензационно пред ПИК Григор Здравков, председател на Българска легия "Антимафия". Борецът срещу корупцията разкри и конкретната схема.



Според Здравков, фирма "Джордан" ООД, която стопанисва дискотека „Мистик“ във Видин е спечелила по съмнителен начин обществена поръчка за приготвяне и осигуряване на храна на МБАЛ – Видин.

"Шефката на болницата д-р Виолета Дочкова е пряко свързана с председателя на БСП Михайл Миков. Дискотеката е най-големият разпространител на наркотици", категоричен е Здравков.

 

Болницата е със смесена собственост. 83% от нея се държат от държавата, а останалите 17% от общината.

„Честният“ министър Петър Москов е дал възможност на фирма, стопанисваща дискотека, в която се разпространяват амфетамини и кокаин, да приготвя храната на болни хора. Далаверата  е за 204 хиляди лева за година", подчерта Здравков пред ПИК.

според него процедурата за апетитната обществена поръчка е опорочена, защото на нея е участвала само една фирма. Правилната.

"Любовницата на Михаил Миков - Диана Стефанова е била икономически директор на болницата във Видин. Тя е един от лидерите на младежкото БСП", категоричен е антимафиотът.

Според него Миков е имал интимни отношения с цели три жени от родния си край. Едната била Диана Стефанова, другата е Мариана Петрова (на снимката с червеното сако) от соцорганизацията във Видин, а третата е журналистка от в. "24 часа".

Здравков твърди, че любовното гнездо на Миков е във видинския хотел "Фанти Г".

"Ще предам материалите за обществената поръчка на главния прокурор Сотир Цацаров. Имам му пълно доверие, че ще разнищи далаверите и виновните ще бъдат наказани", категоричен е Здравков пред ПИК.

http://pik.bg

 


Сходни връзки

НЯМА ПАРТИЙНИ ПРОГРАМИ, ИМА ГРАБЕЖ: СКАНДАЛ! Шефът на "Антимафия" пред ПИК: Любовниците на Миков и хората на Москов из | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди