изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:53 EET
ХОРОСКОП ЗА 31 АВГУСТ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 31 АВГУСТ


ОВЕН – Ще получите финансови средства, които ще компенсират времето и усилията ви напоследък. Бъдете внимателни към човек, който ще се опита да се възползва от доброто ви отношение към него.
ТЕЛЕЦ - Финансиране на проект или друга интересуваща ви дейност. Работата ви ще потръгне, ако включите в нея и други участници, в чиито качества вярвате.
БЛИЗНАЦИ - В деловите и творчески среди ще срещнете съмишленици, с които ще ви бъде по-лесно да реализирате поредната си печеливша идея.
РАК - Изпълнени сте с вътрешна убеденост, че това е пътя ви и проблемите няма да променят нагласата ви.
ЛЪВ - Новите развития ще подтикнат по-амбициозните от вас да предприемат нужните стъпки в подкрепа на издигането си в йерархията.
ДЕВА – С дружелюбното си поведение ще спечелите благоразположението на околните и това ще се отрази на готовността ви за действие в различни посоки.
ВЕЗНИ - Желанието ви да подобрите доходите си ще ви срещне с работодатели. И други възможности ще се отворят пред вас, не бързайте да се съгласявате с първата ви предложена оферта днес.
СКОРПИОН - Сами си помогнете, ако се чувствате преуморени и изнервени. Създайте си настроение, като се погрижите за себе си и насочите активността си към по-приятни неща.
СТРЕЛЕЦ - Очаква ви успешен работен ден днес. Работата ви се развива според плановете ви, а и вашата напоритост ви помага когато нещо се обърка.
КОЗИРОГ – Обсъждайте с партньорите или семейството си общите въпроси, за да не събудите недоволството им с едноличните си решения, а и делата ви ще вървят по-гладко.
ВОДОЛЕЙ - Професионалните ви ангажименти са свързани и с приятни емоции, и едва ли ще ви се сторят натоварващи.
РИБИ - Сами изберете накъде ще насочите интересите си днес. Денят ще предразполага към интелектуални занимания, но е възможно да осъществите и делови срещи.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 31 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди