изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:19 EEST
Обиди, голотии и рев на видео наградите на MTV (СНИМКИ/ВИДЕО)    
По светаНики Минаж и Майли Сайръс започнаха люта война. Американската поп певица Тейлър Суифт получи наградата за поп видео на телевизия MTV за 2015 г. Отличената беше песента й Bad Blood.


Nicki Minaj calls out Miley Cyrus on stage at the MTV VMAs

Суифт имаше девет номинации, от които спечели четири награди.



Клипът към парчето Blank Space донесе победата на изпълнителката в категориите видео, изпълнено от жена и поп клип.

С наградата за музикално видео, изпълнено от мъж, беше отличен композиторът, изпълнител и диджей Марк Ронсън за Uptown Funk с участието на Бруно Марс.

Скандали, разправии и сълзи белязаха връчването на наградите. Ники Минаж получи музикалната награда за хип-хоп. След като получи отличието си, тя се нахвърли върху ексцентричната Майли Сайръс, наричайки я „кучка” заради нейни изявления в медиите. Бившата тийнейджърска звезда Сайръс пък шокира с безумни тоалети, които смени на няколко пъти по време на церемонията. Традиционно, дамите от шоубизнеса се надпреварваха да се показват в екстравагантни рокли.







Друг тийн идол – Джъстин Бийбър, се разплака по време на изпълнението на песента си “What do you mean”. Или поне така изглеждаше. Бийбър не беше стъпвал на сцената на наградите от 5 години.



Рапърът Кание Уест, който грабна награда за новаторско видео, обяви, че ще се включи в надпреварата за президент на САЩ през 2020 година. „Ще научим децата си, че те трябва да отстояват себе си. Трябва да научим децата си да вярват в себе си. Ако дядо ми беше тук, нямаше да ме остави да се откажа”, заяви съпругът на Ким Кардашиян. „И да, вероятно в този момент сте се досетили, реших през 2020 година да се кандидатирам за президент”, каза той в речта си.



Почти цялата рода Кардашиян се изсипа на шоуто, опитвайки се да открадне вниманието от музикалните звезди. Докато Ким показваше напред-назад бременния си корем, майка й Крис демонстрираше завидна за възрастта си фигура, а сестрите й се чудеха върху какво да акцентират – върху краката или гърдите си.







http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Обиди, голотии и рев на видео наградите на MTV (СНИМКИ/ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди