изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:47 EEST
ОКОЛО 70 РУСКИ ПРЕДПРИЕМАЧИ ПРИСТИГАТ НА ДЕЛОВИ СРЕЩИ В АЛБЕНА    
ТуризъмСрещите на български и руски предприемачи се провеждат от вчера в Курорта Албена. Пет делегации от различни търговско-промишлени палати от Русия ще посетят България до 25 септември.
Форумът е организиран от Българо-руската търговско-промишлена палата. На него присъства и генералният консул на Русия във Варна Сергей Лукянчук.


Първа у нас гостува бизнес делегация от Калининградска област.
„Въпреки санкциите, които бяха наложени на Русия, нашата палата е единствената, която засега установява контакти на регионално равнище с руските региони“, коментира пред журналисти Желю Добрев – председател на Българо-руската търговско-промишлена палата. От две години по нейна покана у нас гостуват руски регионални палати. Тази година тези палати са пет от- Калининград, Тюмен, Урал, Курск и Ростов на дон.
Общо в тези делови мисии, в Албена за срещи с наши предприемачи пристигат около 70 руски бизнесмени в различни сфери на производството и услугите. „Тава е една от положителните дейности, които БРТПП единствена в България прави с оглед поддържане на живеца между нашите две държави“, подчерта Желю Добрев. По думите му, въз основа на тези срещи, палатата иска да отвори вратите на българските предприемачи към руските пазари и го прави сполучливо.
Добрев прогнозира, че в резултат на започналите вчера срещи ще има сключени споразумения между българските производители на мебели и руските потребители. Очаква договорености и в областта на туризма – между „Албена“ АД, СО Камчия и руските туроператори. НДТ
 


Сходни връзки

ОКОЛО 70 РУСКИ ПРЕДПРИЕМАЧИ ПРИСТИГАТ НА ДЕЛОВИ СРЕЩИ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди