изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:55 EEST
ПИЯНДУРНИЦИ: Пияна британка удари полицаи на борда и приземи самолет в София    
НовиниПияна и буйстваща британка приземи в София самолет, изпълняващ чартърен полет с туристи от Нюкасъл за Турция, съобщава "Дейли мейл". Самолетът на компанията „Thomas Cook, пълен с 213 пътници на борда, е летял по маршрут до Даламан в неделя вечерта, когато пилотът е взел решението да се приземи на летище София. Той е направил това предвид лошото поведение на британката. Дамата изпила голямо количество алкохол и накрая започнала да крещи и да псува, разказва пред вестника пътник от самолета.

Мъж, който пътувал с децата си отпред, се обърнал и я помолил да престана, но това отключило неистова агресия в пияната.

В този момент тя започнала да блъска по прозореца неконтролируемо.
Служителка на полицията от Англия, която пътувала на борда и отивала на почивка, отишла при пияната и се опитала да я задържи. Стегнало се до схватка, в която пияната ударила полицайката по главата. След това все пак успели да й сложат белезници.

След като била укротена, пилотът на самолета решил да приземи машината на летище София, за да я свалят.

"Не съм виждал друг пък самолет да слиза толкова бързо 10 600 м височина. Когато се приземихме в София, на борда се качиха четирима полицаи и изведоха пияната. После чакахме още 45 минути преди да излетим отново", разказа 22-годишният О'Конъл, свидетел на случката.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ПИЯНДУРНИЦИ: Пияна британка удари полицаи на борда и приземи самолет в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди