изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:52 EEST
След трупа на плажа в Бургас: Пиян тръгна да се дави, после наби спасителите    
НовиниПиян мъж на видима възраст около 40 години подлуди спасителите на Северния плаж в Бургас. Фирканият възпълничък човек бе арестуван преди няколко минути, след като първо опита да се дави, а след това – да набие момчетата, които се опитаха да го спасят.

"Заради фаталния инцидент, който стана по обед, имахме указания да не позволяваме на хората да влизат в морето. Видях, че този мъж е отишъл много навътре. Предупредих го няколко пъти, но той не ми обърна никакво внимание. Колегата ми се притече на помощ, тръгна към него, но тогава той се развика: "Ела да ме хванеш!" и заплува навътре. От негови приятели разбрахме, че е много пиян. Събрахме се четирима спасители и се опитахме да го извадим. Той замахна да ни удари, едва го усмирихме. Добре, че полицията дойде бързо, разказа пред "Флагман" спасителят от поста до ресторант „Фиеста” Даниел Михалев.

Самият той отнесъл удар под кръста и заплахата, че ще бъде съден, защото нарушавал човешките права на плажуващите.

Мъжът веднъж казал, че е с белгийско, друг път – с холандско гражданство и заплашвал всички, че ще се видят в съда. Преди минути той бе отведен от органите на реда. Ще бъде разпитан и съден за дребно хулиганство.

Днес работният ден бе изпитание за спасителите на Северния и Централния плаж в Бургас. Морето е изключително опасно и цял ден те трябваше да спират плажуващите. Около 12 часа днес в района на бургаския мост се удави 24-годишният Христо Василев от София. Трупът му изплува 2 часа след това.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

След трупа на плажа в Бургас: Пиян тръгна да се дави, после наби спасителите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди