изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:56 EEST
Намериха останки на извънземно до руска АЕЦ?    
Любопитно Останките от раздут череп, удължено тяло и крака с нокти сякаш са излезли направо от научнопопулярен филм за извънземни. Находката на „малкото тяло на извънземно” в Русия е потресла учените, които полагат всевъзможни усилия да установят какво е това нещо. Местни медии твърдят, че останките са били открити от местни жители близо до река Коваши в руския град Сосновой бор, който бе построен през 50-те години на миналия век, за да обслужва Ленинградската АЕЦ.

Първоначално хората на науката смятаха, че останките са на мутирал ембрион на пиле, но впоследствие тази теория бе отхвърлена, съобщава The Daily Express. Един от учените, чието име не се съобщава, е цитиран да казва: „Изглежда, че това тяло не е нито на риба, нито на птица – това същество има мистериозен череп, няма врат и крила”.

Биологът Игор Задерев от Института по биофизика в Красноярск също казва, че не е успял да установи какво е това същество. „Подробни изследвания са необходими, за да се установи какво е това същество”, добавя той.

Независимо от това, ловците на извънземни вярват, че става въпрос за организъм с извънземен произход.   http://www.blitz.bg
http://intrigi.bg




 


Сходни връзки

Намериха останки на извънземно до руска АЕЦ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди