изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:26 EEST
МЛАДОЖЕНЦИ ДАРИХА СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА АЛЕКС    
ОбществоМладоженци от Добрич дариха парите, с които гостите на сватбеното тържество биха им закупили и подарили цветя, за лечението на 9-годишната Александра Маркова от Добрич. Двамата млади хора, пожелали да останат анонимни, сключиха граждански брак в събота. Те се отказаха от цветята, които биха получили, и така бяха събрани и дарени 680 лева.

Младоженката обявила в група "Майките в Добрич" във фейсбук, че й предстои сватбено тържество и помолила да й бъде препоръчан човек в нужда, на когото да помогнат с бъдещия си съпруг. Членове на групата направили връзката им със Стела Илиева - майка на Алекс. "Очарована съм от жеста, това са млади хора с изключително добри сърца", сподели Стела Илиева. Тя пожелава на младото семейство домът им да бъде изпълнен с много любов и весел детски смях. Майката на Алекс разказа още, че разбирайки, че дъщеря й има рожден ден, двамата младоженци преди дни я зарадвали и със специален подарък.
Александра Маркова е болна от епилепсия и детска церебрална парализа. Предстои й пореден курс на лечение в Полша. НДТ
 


Сходни връзки

МЛАДОЖЕНЦИ ДАРИХА СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди