изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:49 EEST
БИВШ ТРЕНЬОР НА ДОБРУДЖА 07 В ЩАБА НА ПЛАМЕН КОНСТАНТИНОВ    
СпортНов треньор се присъедини към лагера на националния отбор по волейбол. Става дума за новия помощник на Пламен Константинов – Георги Петров, който е бивш треньор на Добруджа 07. Още преди началото на подготовката за европейското първенство стана ясно, че той ще е част от щаба на тима, но ангажименти с националния отбор на Саудитска Арабия, където Петров е селекционер, забавиха идването му на Белмекен.

Обстановката в националния отбор не е нова за Георги Петров. Той бе част и от екипа на Радостин Стойчев по време на престоя му начело на тима.
Междувременно националите продължават в добро настроение високопланинския лагер на Белмекен. Предвидено е подготовката там да продължи до 11 септември, когато след сутрешна тренировка тимът ще се прибере в София и играчите ще получат кратка почивка. От 14 септември започва и волейболната работа в Правец и Ботевград, а финалната част от подготовката и последните контроли ще са в София, където от 9 октомври започва европейското първенство.
 


Сходни връзки

БИВШ ТРЕНЬОР НА ДОБРУДЖА 07 В ЩАБА НА ПЛАМЕН КОНСТАНТИНОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди