изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:50 EET
52-ГОДИШЕН ОТ СЕЛО ВОДНЯНЦИ ЗАГИНА ПРИ АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА ПРЕДИ ХИТОВО    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 9 септември, около 23:12 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път II-71 от град Добрич посока град Силистра, на около 600 метра преди Хитово. Установено е, че водач на лек автомобил „Деу” с варненска регистрация поради движение с несъобразена скорост губи контрол над МПС, напуска пътното платно на ляв завой и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на настъпилото ПТП, водача на автомобила Н.Р. (52 г.) от с. Воднянци почива на място. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 9 септември, около 13:00 час е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се в град Каварна. Установено е, че за времето от 15 август до 9 септември, чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на 32 инчов телевизор „Сони”, прахосмукачка и уред за пара. От последвалите процесуално следствени действия от служители на РУ МВР Каварна е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.Х. (16 г.) от град Каварна. Работата по случая продължава в условията на досъдебно производство.

На 9 септември, около 04:30 часа е получено съобщение за пострадал турист на територията на с. Кранево, обл. Добрич. Установено е, че руския гражданин М.М. (15 г.) е паднал върху тревно покритие от пети етаж на хотелски комплекс. Пострадалия е откаран и настанен в шокова зала на МБАЛ „Св. Ана” град Варна в тежко здравословно състояние, с множество счупвания и вътрешни увреждания, с опасност за живота. По първоначална информация инцидента е възникнал вследствие на прекомерна консумация на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

На 9 септември, около 16:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с пострадал в с. Кардам, обл. Добрич. На място е установено, че водач на товарен автомобил „Волво” с прикачено ремарке с добричка регистрация удря 14-годишния велосипедист С.С. от с. Кардам. Вследствие на настъпилото ПТП е пострадал велосипедиста, който е настанен в МБАЛ „Св. Ана” град Варна с фрактура на ляв крайник и натъртвания, без опасност за живота. Водача на товарния автомобил „С.З. (42 г.)  от град Добрич е изпробван за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 4 пожара без материални щети и един пожар с нанесени материални загуби.

10.09.2015 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

52-ГОДИШЕН ОТ СЕЛО ВОДНЯНЦИ ЗАГИНА ПРИ АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА ПРЕДИ ХИТОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди