изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:10 EEST
СОФИЙСКАТА ОПЕРА „ПРЕВЗЕМА“ ГРАД ФЮСЕН В ГЕРМАНИЯ С ПОМОЩТА НА „АЛБЕНА“ АД    
НовиниСедем автобуса на “Албена АД” превозиха солистите, хора, оркестъра, творческия и техническите екипи на Софийската опера и балет – общо над 230 души до тяхната цел – град Фюсен, Германия. Основните състави пристигат направо от Любляна след шеметния си успех на прочутия международен фестивал с “Тристан и Изолда” от Вагнер. Гостуването бе в рамките на организираните от Столичната община Дни на София в Любляна.







След трите триумфални изпълнения на „Пръстенът на нибелунга” в София през 2013, 2014 и 2015 г., екипът на режисьора Пламен Карталов е силно мотивиран да се представи по най-добрия начин тук в родината на Вагнер, в любимата на неговия покровител Лудвиг II Бавария. Основен спонсор на турнето в Германия е Албена АД.
Голям е интересът към предстоящото първо изпълнение на Вагнеровата тетралогия във Фюсен и в региона на Бавария. Навсякъде по улиците, площадите, хотелите и многобройните заведения могат да се видят плакати, рекламни банери и дипляни. Фестивалният театър във Фюсен също старателно се готви за спектаклите от 12-17 септември. Освен регионалните издания, много от големите германски медии, сред които “Зюддойче цайтунг” и “Билд” вече информираха за предстоящото гостуване на Софийската опера с “Пръстенът на нибелунга”. Баварската телевизия ще отрази репетициите. Очаква се представленията да бъдат посетени от ценители и от познавачи на творчеството на Рихард Вагнер, както и от много музикални критици.
По време на представленията Албена АД организира свое рекламно представяне в историческия център на град Фюсен. Предвидени са срещи с представители на туристическия бизнес на Фюсен, както и с градската управа. НДТ
 


Сходни връзки

СОФИЙСКАТА ОПЕРА „ПРЕВЗЕМА“ ГРАД ФЮСЕН В ГЕРМАНИЯ С ПОМОЩТА НА „АЛБЕНА“ АД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди