изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:59 EEST
НФСБ ПОДКРЕПЯ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА    
НовиниНФСБ ще подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Добрич Детелина Николова,     съобщи вчера лидерът на партията Валери Симеонов, който представи кандидатите за кметове в 16 града - областни центрове, съобщи агенция КРОСС.



„С Николова имаме сделка", каза Симеонов и поясни: „Ние ще я подкрепим за следващ мандат като кмет, а тя пое ангажимент до догодина, по случай 100 годишнината от т.нар. Добричка епопея, да бъде възстановен мемориалният комплекс на генерал Колев".
Валери Симеонов заяви още, че „Всички кандидати са доказани професионалисти в своите сфери и патриоти", заяви председателят на Националния фронт за Спасение на България. „Не правим дребни сметки за това на колко места можем да спечелим изборите. Ние участваме в този вот, защото сме алтернатива и представляваме автентичния патриотизъм.", подчерта лидерът Валери Симеонов.
Освен свои кандидати НФСБ ще подкрепя и настоящия кмет на Кюстендил Петър Паунов, кандидата на ГЕРБ за кмет на Кърджали, инж. Дилян Димитров за Монтана. НДТ
 


Сходни връзки

НФСБ ПОДКРЕПЯ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди