изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:51 EEST
КАТО КАНДИДАТ НА ДСХ ПРОФ. БЪРДАРЕВА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ НА ШАБЛА    
НовиниНастоящият кмет на Шабла проф. Райна Бърдарева се кандидатира за нов мандат като кандидатура на политическа партия „Движение за социален хуманизъм“ с подкрепата на Реформаторския блок и партия „Българска социалдемокрация“, съобщи самата тя.




На изборите през 2011 г. тя бе кандидат на БСП. Неотдавна пред журналисти проф. Бърдарева заяви, че няма да разчита отново на подкрепата на БСП. И увери, че на пленум на БСП ще благодаря за подкрепата през мандата, за толерантното отношение. „Но, имам някои съображения. Не мога, например, да приема, че една лява партия бе автор на идеята за създаването на Националния парк „Българско Черноморие”, което щеше да е пълен геноцид за тази община”, посочи тогава проф. Бърдарева. Кандидатът на БСП за кмет на Шабла на предстоящите избори е един от нейните заместници – Георги Тодоров.
Името на проф. Бърдарева беше спрягано и като кандидат на ГЕРБ. Срещу нейната кандидатура, която е имала подкрепата на лидера на партията Бойко Борисов, е била местната организация на ГЕРБ, която издигна другия й заместник – Мариян Жечев.
„Моята позиция беше обявена пред всички, нищо задкулисно не съм направила“, заяви проф. Бърдарева.
Това, че кметът и двамата му заместници се кандидатират за кметското място, показва, че сме били добър екип, който с обединени усилия и възможности е постигнал много. Споделя, че не й е безразлично, че този добър екип се разтурва. Казва, че още е рано да посочи, дали след изборите, ако отново е кмет, ще покани някой от сегашните си заместници отново в кметския екип.
В предизборната си кампанията проф. Бърдарева заяви, че ще разчита предимно на визуализацията на направеното в общината през изтичащия мандат. Ще проведе срещи, ще посети всички села, за да се срещне с жителите на всички населени места, които се отзоват на поканата. НДТ
 


Сходни връзки

КАТО КАНДИДАТ НА ДСХ ПРОФ. БЪРДАРЕВА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ НА ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди