изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:26 EET
Сценарий: България вече е разпределена! Пиринският край става част от Евромакедония с център Солун    
КоментариТемата за „великото преселение на бежанците” стряска българите и пали всякакви страсти. В. "ШОУ" се допита до куп капацитети по въпроса като бившия полковник от военното разузнаване Румян Русев, арабиста Киряк Цонев и др. Но най-зловещият отговор получи от проф. Евгений Сачев.

На пръв поглед първоначалното „преселение на народите” изглеждаше спонтанно и неуправляемо. Дъблинската конвенция, уреждаща приема на търсещите закрила и убежище от репресивни режими и огнища на военни действия, според която страната първоприемник поема цялата отговорност за даване на статут от името на Европейския съюз, е изхвърлена в коша за боклук.

Вече никой не я спазва

След първоначалния наплив към границите на България, страната ни остана като оазис на спокойствието в сравнение със съседите си и техните съседи. Потокът неочаквано се пренасочи по канала Гърция-Македония-Сърбия-Унгария и оттам - към благоденстващите северозападни европейски страни. На първо място в паника изпадна Германия, но от „южния поток” започнаха да се потят и Холандия, Швеция, Финландия и дори Норвегия, въпреки почти арктическия си климат.

В нашия регион сърбите, след като първоначално разтвориха широко обятията си за несретниците, вече обявиха официално, че ще експулсират бежанците към България и Хърватия. Македония не закъсня и също обяви, че ще отвори границите си.

Според посветените, по турско-българската граница усилено се строят заграждения. Но не за да бъдат бариера към нахлуващите сирийци и компания в България. Точно обратното – за да не се позволи преминаването им в обратна посока. Въпреки че първоначално и декларативно бежанците се стремяха към богата и социална Германия...

Ако всичко изброено дотук се случи,

България я очаква тотална хуманитарна криза

Но и това не е, както изглежда на пръв поглед. Истината е, че в момента тече глобално политическо и геополитическо инженерство. Според неговия проект и невидимите супервайзори, бежанците ще бъдат пренасочени към Търговищко-Разградските простори. За целта нахлулите на наша територия отдавна са „селектирани” по специална методика, но не от нашите представители на Агенцията по бежанците, а от архитектите на проекта и техните подизпълнители. По тяхната си методика към златна Добруджа и Делиормана са пресети само шиити, маронити и казълбащи. Успокоението за нас е, че за джихадистите няма място в бъдещия рай. Според същия проект румънците пък ще си получат Молдова.

Колизиите обаче и тук тепърва предстоят. ДПС роптаят срещу тази част от проекта, защото прииждащите мюсюлмани са им чужди и няма как да се впишат под тяхното крило. Така че се очаква първите конфликти и размирици да се случат не в Пазарджишко и Смолянско, а в Североизточна България.

Турският премиер Ердоган също прие на нож инженеринга с преселението на народите, защото отдалечават зад хоризонта мечтата му за паносманска Турция. Да, но американците не искат и да чуят за такова нещо. Те си искат подчинена Турция. Според техните представи въпросното геоинженерство ще създаде в България демократични общества и общности. Продължението на тази американска стратегия е „демократизирането” по същия модел на Хасковско, Ямболско, Бургаско, Варненско. Проектът предвижда нещо повече от „демократизация”. Той планира и икономическо благоденствие чрез създаването на свободни икономически зони с центрове в Бургас и Варна. Към тези региони щели да се пропускат само платежоспособни бежанци, разкриват запознати с тайния план.

„Най-наказаната, без да бъде облагодетелствана” страна обаче няма да бъде България. В десетката на архитектите, колкото и невероятно да звучи, била... Австрия. Първородният грях на австрийците е, че отдавна са подписали споразумение, по силата на което те ще се превърнат в единствения световен газоразпределителен център, дозахранван от руските тръби. Тези, които вече са си изградили колекторни връзки до този център, ще черпят газ на воля. За другите Австрия ще служи като борса за природен газ, с всичките й закони – наддаване, конкуренция и високи цени според конюнктурата. Реализирането на този проект е най-големият ужас в сънищата на кукловодите. Сегашните напъни на хилядите бежанци по гарите на Будапеща на път за Австрия ще се сторят сън в лятна нощ в сравнение с това, което очаква в скоро време гордите австрийци. Това няма как да се позволи от диспечерите на процесите и унгарците няма къде да мърдат - скоро ще вдигнат зеления семафор пред влаковете за Виена. Но и Австрия не е последната дестинация на „ислямския туризъм”.

Най-носталгичният момент за българите в проекта на новото политическо инженерство е обаче

бъдещата Евромакедония

Макар че статутът на новото формирование ще бъде доста либерален, българите в този проект, сметнат, макар и без кръчмаря, е, че в конгломерата на мащабния проект „Евромакедония” влизат Гръцка Тракия, частта от Македония без тази на албанците и косоварите, но във всички случаи и... Пиринска Македония.

Най-наказаната страна ще бъде Германия. Засега немците също протягат братска прегръдка към прииждащите бежанци. Но, въпреки икономическата си мощ, те всяка година пръскат луди пари за издръжка на вече „интегрираните” мюсюлмани, както и към фондовете на ЕС по въпроса. Според проф. Сачев, веднага след изборите в България, страната ни ще обяви Русия за свой враг. Същото ще направят Латвия, Литва, Естония, Полша, Румъния. Украйна вече обяви Русия за свой враг. Изобщо, кордонът от страните край Черноморието най-вече са длъжни да го направят. И тук се крие най-голямото наказание на благоденстваща и икономически могъща Германия от страна на сценаристите. Страната отдавна, далеч преди падането на Берлинската стена, се опъва да изрече сакралната фраза. Ако тя не бъде изречена, няма как кукловодите да обсебят и да си поделят Черноморския басейн, транспорта и комуникациите към него, респективно - ресурсите на Русия.

Кои са сценаристите - благодетели на човечеството, угнетените народи, или просто архитекти на един бъдещ свят без кръв и насилие? Темата продължава в следващ брой на „ШОУ”...


Славей КОСТАДИНОВ
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Сценарий: България вече е разпределена! Пиринският край става част от Евромакедония с център Солун | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Сценарий: България вече е разпределена! Пиринският край става част от Евромакедония с център Солун
Автор: Anonymous да 2015-09-13 @ 15:40 EEST
  Г-н Евгений Сачев (простете,че ви титулувам господин,но не знам какъв  чин имате) ,изглежда ,че  "по силата на закона" на Вас са ви позволени  всякакви изказвания , дори създаващите напрежение  сред хората  и  в името на "изборната победа" вие ,метафорично казано,"мачкате"  всички,които не е са с  вас (идеологически)... - явно това е стилът  на вашата  "школа"...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди