изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:24 EEST
ГРИГОР ЗАГУБИ ОЩЕ ДВЕ ПОЗИЦИИ И Е №19 В СВЕТА, ЧИЛИЧ ИЗПАДНА ОТ ТОП 10    
Спорт Григор Димитров отстъпи с още две позиции в световната ранглиста и вече е под №19 в света с 1,600 т. след разочароващото отпадане от Михаил Кукушкин още във втори кръг. До края на сезона българинът има да защитава точките от достигнатия финал в Стокхолм, но на останалите турнири не премина отвъд четвъртфиналите през 2014-а, така че може да се надява да запази мястото си в Топ 20 при силна серия до края на сезона.

От останалите българи в ранглистата, Димитър Кутровски се изкачва с четири позиции до №307 и отново се връща като втора ракета на страната ни. След двете поредни титли в Тунис, Димитър Кузманов изостана с 27 позиции и отново изпадна извън Топ 300 под №313. Александър Лазов също се срина с 54 места до №425.
В топ 10 при мъжете също има немалко размествания Стан Вавринка отново е №4 в света, а Томаш Бердих го последва в изкачването и стигна до №5 за сметка на Кей Нишикори, който се провали в мисията да защити точките си от миналогодишния финал в Ню Йорк. Марин Чилич си подсигури добра серия в Ню Йорк, но нямаше как да не загуби позиции, след като не успя да повтори триумфа си на US Open и вече е №15. Мястото му в Топ 10 зае Жил Симон.


 


Сходни връзки

ГРИГОР ЗАГУБИ ОЩЕ ДВЕ ПОЗИЦИИ И Е №19 В СВЕТА, ЧИЛИЧ ИЗПАДНА ОТ ТОП 10 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди