изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:21 EEST
НДСВ УЧАСТВА В КМЕТСКАТА НАДПРЕВАРА В ДОБРИЧ    
ПолитикаСъс самостоятелен кандидат и листа ще се яви НДСВ на предстоящите избори за местна власт в Добрич, съобщи за НДТ областният координатор на партията д-р Георги Желев. Той съобщи още, че самостоятелно жълтата партията се е регистрирала за участие още в общините Генерал Тошево и Балчик, където ще има свои листи за общински съветници.

В Каварна НДСВ ще се яви на местния вот в коалиция с партията на Татяна Дончева "Движение 21" - "Единни за Каварна". В коалиция ще участват и в надпреварата в община Тервел, където е създадена коалиция "За нов Тервел", в която влизат освен НДСВ, още БЗНС и ДПС. Кандидатът за кмет на коалицията е издигнатия от Инициативен комитет Марияна Пасева. "В община Добричка също ще бъдем в коалиция и там издигаме кандидатурата на Генади Ганчев. В община Шабла се регистрирахме за самостоятелно участие в изборите" - припомни още д-р Желев. В община Крушари НДСВ няма да участва в местните избори.


 


Сходни връзки

НДСВ УЧАСТВА В КМЕТСКАТА НАДПРЕВАРА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди