изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:38 EEST
Екшън на летището в Гьотеборг! 19-годишен българин опря ножица в гръкляна на служителка    
По светаСтраховит екшън с българин се е разиграл преди дни на летището в Шведския град Гьотеборг, съобщиха за ПИК очевидци. Младеж на 19 години, избягал от работодателя си в Швеция, изтрещява и малко преди да се качи на самолета грабва ножица и я опира в гръкляна на летищна служителка, която му давала сандвичи и кафе преди полета.

На терминала настава пълна паника. Хората крещят като обезумели.

Момчето успяло да измъкне навън от залата уплашената жена и я повлякло към най-близкия автомобил. В този момент на помощ на дамата се притекъл охранител, който успял бързо и ловко да напръска нападателя със спрей и да го неутрализира.

Разследване на медията ни установи каква е историята на момчето.

Младежът се казва Малвин Кинов и е от плевенското село Гиген. Трябвало е днес да започне последната си учебна година в 12-ти клас. Момчето, обаче, е излъгано от български мошеник да дойде да бере боровинки в Гьотеборг. Мъжът му обещал, че ще изкара много пари и не е нужно да ходи на училище. След като пристигнал в града нищо неподозиращия младеж бил пристиснат от шефа си да започне да проси, вместо да върши работата, за която е дошъл. Работодателят му дори го заплашил със смърт, ако не изпълнява заръките му.
След няколко дневен кошмар момчето успяло да избяга от мошеника. Малвин разказва на местните социални власти покъртителната си история и те му купуват билет за връщане в България. След това на летището се разразява страховития екшън, като първоначално се смята, че Малвин е нападнал служителката от страх.

Кинов незабавно е арестуван, като му е наложена най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража". По искане на прокурора момчето остава в ареста за 2 седмици, до повдигане на обвинението. Малвин рискува да получи сериозна присъда.

Назначена му е психо експертиза, защото се държи неадекватно и агресивно дори в ареста. Все още не са ясни мотивите на младежа, за да нападне невинната служителка, поясни за ПИК Жасмина Панайотова, която е преводачка на момчето по време на делото срещу него. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Екшън на летището в Гьотеборг! 19-годишен българин опря ножица в гръкляна на служителка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди