изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:46 EEST
УНИКАЛНО НАКАЗАНИЕ! WADA ЛИШИ ОТ ПРАВА ЗА 20 ГОДИНИ БЪЛГАРСКИ ТРЕНЬОР    
СпортБългарски треньор е в списъка със специалисти на Международната антидопингова агенция, които нямат право да работят в спорта, докато не изтече наказанието им. Наставникът Стефан Стефанов попадна сред над 240-те треньори, лекари и друг персонал, които са нарушили антидопинговите правила на организацията и за това от там им налагат наказания за различен период от време. Санкцията на българина например изтича на 30 март 2034 година.

Какви са неговите провинения обаче за сега не е ясно. Освен това Стефанов трябва да заплати и 325 евро за съдебни разходи.
Oт българската антидопинг агенция вече са изпратили запитване до WADA, за да разберат в какъв спорт се подвизава Стефанов и какви са неговите нарушения. Според тяхна информация наставникът работи в чужбина, но това е единственото, което се знае за него. Най-много са наказаните специалисти от Италия - 70 човека, което е близо 1/3 от всички провинили се. От WADA се заканиха, че ще санкционират жестоко и всеки спортист, който дръзне да работи с някой от попадналите в забранителния списък лица.


 


Сходни връзки

УНИКАЛНО НАКАЗАНИЕ! WADA ЛИШИ ОТ ПРАВА ЗА 20 ГОДИНИ БЪЛГАРСКИ ТРЕНЬОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди