изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:41 EEST
Бащата на мъртвата българска красавица в Англия: Дойде ни като гръм от ясно небе    
Новини Семейството на Нина Паунова е напълно опустошено след загубата на момичето “Смъртта ѝ ни дойде като гръм от ясно небе, но се опитваме да бъдем силни. Ще я изпратим по начина, който заслужава”, каза вторият баща на Нина - Джим Макгивън, цитиран от “Бевърли Гардиън”.

Близките на момичето са убедени, че тя е имала бляскаво бъдеще пред себе си. Погребението на Нина ще се състои на 25 септември в Бевърли, Източен Йоркшир.

“Тя бе прекрасно момиче, имаше много приятели и бе пълна с живот”, каза майката Невяна. Нина щяла да учи в Метрополитън юнивърсити в Манчестър, след като спечелила стипендия за специалността “Мода и маркетинг”. В предишното ѝ учебно заведение Бишъп Бъртън колидж я описват като изключителна студентка.

Припомняме, че вчера трупът на момичето бе открит в гориста местност в Йоркшир.

Нина се мести във Великобритания, когато е на 5 годинки, учила е изкуство и дизаин в "Бъртън Колидж", където получава три пъти отлични оценки на изпитните си работи. Нина е спечелила стипендия за университет и е трябвало да започне последната си година в специалността " мода и маркетинг" в Метрополитън Юнивърсити в Манчестър.

Вторият баща на Нина я описва като лъчезарно момиче, което знае здраво да работи, но и здраво да се весели. Според него тя била много близка с по-малката си сестричка.
Към момента полицията в Йоркшир работи по случая, но не е намерила никакви подозрителни улики, които да я отведат към версията за насилствена смърт.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Бащата на мъртвата българска красавица в Англия: Дойде ни като гръм от ясно небе | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди