изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:39 EET
Методи за възстановяване след инсулт!    
Здраве Пациенти, които са прекарали инсулт знаят, че възстановяването става с помощта на лекарства и гимнастика, правилно хранене и умствени занимания.

Различните видове инсулт се появяват в различни части на мозъка и пораженията, които оставят върху лицето и тялото са различни. Има обединяващи моменти в процеса на възстановяване от инсулт: Пострадалите от инсулт не трябва да бъдат подлагани на стрес. Една от причините за появата на инсулт е именно стресът.

Стресът може да бъде трупан с години или появил се внезапно, при който емоционалният изблик на силни чувства довежда до значително повишаване налягането на кръвта в главата. По-слабите кръвоносни съдове не могат да издържат на това натоварване и се получава спукване.

Ако се е получило изкривяване на устата от прекарания инсулт, пациентът трябва да дъвче дъвка, за да може да раздвижва мускулите на лицето. Има много примери, при които болните са успели да възвърнат предишното положение на своите лицеви мускули.

Важно е поддържате мозъчната си дейност. Независимо, че един инсулт е довел до увреждане на мозъка в някаква степен, ако пациентът престане да се ангажира с умствени занимания, неговият мозък ще залинее. Особено подходящи са решаване на кръстословици, судоку, игра на карти. По-младите пациенти могат да запишат курсове по чужд език или други, за да може поддържат своята концентрация и мисловна дейност.

Прием на вода и полезни храни за мозъка ката риби, богати на омега 3 киселини, орехи, ленено семе, пълнозърнест хляб помагат на мозъка да укрепва. Храненето трябва да бъде 4 или 5 пъти дневно с по-малки порции. Това е свързано с оросяването на мозъка. Когато стомахът е пълен с храна, кръвта се насочва към него, за да подпомогне храносмилането и на човек му се доспива. След инсулт е важно редовното оросяване на мозъка с кръв и снабдяване с кислород. Многократното хранене, но с малки дози храна ще помогнат за това оросяване.

Лекарства и рехабилитация назначават лекуващите лекари и те са строго специфични за всеки пациент.

Прием на Неврохелт.

Неврохелт е една уникална хранителна добавка, в състава на която са използвани 4 вида полезни гъби - Шийтаке – (Lentinula edodes), Херициум – Лъвска грива (Hericium Erinaceus), Копринус (Coprinus Comatus) и Рейши (Ganoderma Lucidum).

Съставът на тези гъби помага по един изключителен начин човешкият мозък да се развива правилно, да има здрави и еластични кръвоносни съдове и издържливи неврони.

Това знание съвсем не е ново. В Китай и китайската медицина от столетия познават действието на изброените гъби, но до нас то достигна през последните години, благодарение на чешки специалисти, които разработиха НевроХелт.

Сред изброените гъби особено силно е действието на Лъвска грива (Hericium Erinaceus). В Лъвската грива се съдържат важните за човешкото тяло хериценони и еринацини съединения. Те имат огромна заслуга за бързия растеж на клетките в мозъка и за възстановяване на мозъчните неврони, защото тези съединения се усвояват изключително лесно от клетките на мозъка. От много години в китайската медицина използват гъбата Лъвска грива не само за предпазване или възстановяване от инсулт, но също така при деменция, болест на Алцхаймер, множествена склероза, мускулна дистрофия, болест на Паркинсон, сенилност и редица други неврологични проблеми.

Когато приемате Неврохелт трябва да сте наясно, че ще подобрите още състоянието на своята имунна система, работата на стомаха, на черния дроб, на жлъчката, панкреаса, тънките черва, дебелото черво. Заслугата отново е на четирите вида гъби, които са използвани за приготвяне на Неврохелт.

Неврохелт е полезен да се приема от хора, които са подложени на голям стрес в работата или в живота, за да се предпазят от инсулт. Неврохелт пиете 2 пъти дневно по 1 капсула преди хранене. Така капсулите много бързо се разграждат в празния стомах и достъпът на полезните вещества достигат скоростно до мозъка.

За да изпитате траен положителен ефект от действието на Неврохелт, трябва да го приемате поне 2 или 3 месеца.

Още за Неврохелт последвайте този линк: http://bit.ly/1NtfYf1

МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ НЕВРОХЕЛТ ОЩЕ СЕГА НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ:

02/ 822 03 12, 0876 766 800

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Методи за възстановяване след инсулт! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди