изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:23 EET
Пак удавник на Иракли! Намериха трупа на 33-годишен софиянец    
Ред и сигурностТруп на 33-годишен софиянец е бил открит на плажа в местността Иракли край Обзор вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Сигналът за безжизненото тяло е подаден до Районно управление – Несебър от спасител.

По информацията на разследващите органи мъжът, с инициали А. Р., е влязъл да се къпе в бурното море на 13 септември в района на плаж „Иракли”, където къмпингувал. След това обаче повече никой не го видял. Два дни по-късно, към 10,00 часа на 15 септември, спасител открил тялото на софиянеца.

Трупът е откаран за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” към МБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Това е вторият подобен инцидент в района на Иракли само в рамките на два дни. В началото на седмицата 38-годишна жена от Москва се е удави на същия плаж, след като влязла да се къпе в морето при червен флаг. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Пак удавник на Иракли! Намериха трупа на 33-годишен софиянец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди