изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:54 EET
Reuters: СИРИЗА е пред „Нова демокрация“, показва проучване    
По светаАтина. Гръцката лява партия СИРИЗА на министър-председателят Алексис Ципрас води с 0,6 % процента пред консерваторите от „Нова демокрация“. Това показва едно от последните проучвания, извършено от агенцията Kapa Research за вестник Vima, предава Reuters.

По данни от проучването, СИРИЗА има подкрепата на 29 % от избирателите, а „Нова демокрация“ – на 28,4 %. То е проведено на 15-16 септември, което означава, че отчита промените в нагласите на гласоподавателите след телевизионните дебати между Алексис Ципрас и Евангелос Меймаракис.
След СИРИЗА и „Нова демокрация“ е „Златна зора“ с 6,7 %, следвана от социалистическата партия ПАСОК и комунистическата партия. „Независимите гърци“ са на границата от 3 % и имат реална възможност да влязат в бъдещия парламент.
Двете проучвания, публикувани в сряда, показват различни резултати непосредствено преди изборите на 20 септември, като едното дава предимство на левицата с 0,6 %, а според другото консервативната партия убедително води. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Reuters: СИРИЗА е пред „Нова демокрация“, показва проучване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди