изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:15 EEST
ТАЛЕВЦИ СЪЗДАВАТ УЧЕНИЧЕСКА ТЕЛЕВИЗИЯ    
ОбразованиеИ през настоящата учебна година СОУ „Димитър Талев“ продължава традицията да провокира учениците си и да им предоставя множество възможности за себеизразяване и развиване на уменията.

Най-новото предизвикателство пред талевци е създаването на локална ученическа телевизия с авторски репортажи и предавания. В първите си медийни стъпки младите журналисти ще отразяват актуалните събития от училищния живот и философията за водене на здравословен начин на живот. Ученическите предавания ще представят и успели личности, които вдъхновяват с примера си. Лидери и предприемачи от програмата Junior Achievement ще мотивират младите хора да бъдат активни и инициативни, ще ги подготвят да знаят как да реализират идеите си в конкурентна среда.
През новата учебна година СОУ „Димитър Талев“ ще продължи да организира и осъществява инициативи за промотиране на четенето като част от националната стратегия за насърчаване и повишаване на грамотността.
И през тази лятна ваканция в училището се извършиха дейности за подобряване на материалната база. Бяха обновени класните стаи и учителската стая. Приветливата атмосфера ще допринесе за положителната нагласа към учебния процес и мотивирането на учениците и учителите за успешна работа и творческо мислене. НДТ


 


Сходни връзки

ТАЛЕВЦИ СЪЗДАВАТ УЧЕНИЧЕСКА ТЕЛЕВИЗИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди