изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:58 EET
С ПЛАКЕТИ ОТ КМЕТА И ОБЩА СНИМКА ПРИКЛЮЧИХА РАБОТА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ    
НовиниПлакети връчи кметът Детелина Николова на всички общински съветници след края на последното за мандата редовно заседание на Общинския съвет в Добрич.

Тя им благодари за съвместната работа през мандата. „През изминалите четири години свършихме немалко. Преживяхме и трудности, и препятствия, които ни обединяваха. Взехме важни решения за развитието на Община град Добрич. Имаше противоречия, но в името на добруването на нашите съграждани ние се обединявахме. Ползотворна бе, както подкрепата от ваша страна на предлаганите от общинска администрация решения, така и критиката, която ни помагаше да намерим вярната посока. Добрич видимо е променен и заслуги за това имате и Вие, които работихте, за да можем днес да отчетем добри резултати“, каза Детелина Николова. И допълни, че Общински съвет Добрич доказа, че, когато общата цел е над личните интереси, добрите резултати се постигат. Тя пожела на всички здраве, повече толерантност и да работят със същата ангажираност в диалог с гражданите на Добрич.
Тя връчи плакети, които да напомнят на всеки общински съветник за това, което е дал от себе си, и да му напомня, че отговорността на всеки е част от нашия живот, каза Николова.
След това кметският екип и общинските съветници си направиха обща снимка за спомен. НДТ

 


 


Сходни връзки

С ПЛАКЕТИ ОТ КМЕТА И ОБЩА СНИМКА ПРИКЛЮЧИХА РАБОТА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди