изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:54 EEST
Le Journal du Dimanche: Французите не считат Путин за враг    
По светаФренският ежеседмичник Le Journal du Dimanche публикувал на своя официален сайт допитване, в което помолил читателите да изразят отношението си към Владимир Путин.

На читателите е предложено да отговорят на въпроса дали Путин е враг на Франция. Голямото мнозинство (91%) отговорили отрицателно. В гласуването взели участие 1200 души.

В коментариите си те написали, че Владимир Путин по-скоро е приятел на Франция. „Той също се бори против радикалите на „Ислямска държава”. Освен това той никога не показва, че по някакъв начин възнамерява да атакува нашата страна или да й се противопостави” – отбелязал един читател.

„Когато ние виждаме до какво може да доведе политиката на подчинение на САЩ, позицията на Путин е лесно да се разбере. Това е достоен държавен деятел, който не предава народа си и е разбрал прийомите на нашите управници, криещи се зад хуманизма и добронамереността, за да ни заставят да се примиряваме с най-опасните безредици на планетата, които отдавна никой не можеше да си представи” – написал друг читател.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Le Journal du Dimanche: Французите не считат Путин за враг | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди