изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:59 EEST
Скандал в Италия с новоизбраната Мис 2015, социалните мрежи се взривиха /СНИМКИ+ВИДЕО/    
Мис & Мистър Първата красавица на Италия за 2015 година – Аличе Сабатини – взриви социалните мрежи със заявлението си в отговор на въпрос на журито по време на финала на шоуто, съобщи La Stampa.

„Бих искала да се родя преди 1942 година, за да живея по времето на Втората световна война”, заяви красавицата. Тя обясни това си желание с емоциите, преживели хората тогава, но се застрахова, че все пак не би отишла в армията, за да се бие.

Това заявление на Сабатини взриви социалните мрежи в Италия. Новата Мис бе обвинена в неуважение към загиналите жени по време на войната, имаше и съвети към нея да замине за Сирия или в Донбас, където може да изживее подобни страсти.

Конкурсът „Мис Италия” се провежда от 1946 година. От него тръгват и кариерите на много известни италиански актриси и певици. Така през 1950 година титлата „Мис елегантност” бе присъдена на неизвестната още София Лорен.  http://www.blitz.bg
















 


Сходни връзки

Скандал в Италия с новоизбраната Мис 2015, социалните мрежи се взривиха /СНИМКИ+ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди