изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:40 EEST
ЗУМБА МАРАТОН ЗА ПРАЗНИКА НА ДОБРИЧ    
НовиниЗа пореден път Община Добрич, Общински младежки център "Захари Стоянов", Арт център Палитра и клуб Алегрия имат удоволствието да поканят жителите и гостите на града на зумба маратон. Тази година специално участие ще вземе Духов оркестър Добрич, на чиято музика ще се открие мероприятието. Ще се включат лицензирани зумба инструктори от Хасково, София, Ямбол, Русе, Бургас и др.

Събитието ще се състои на 24-ти септември (четвъртък) от 18.00ч. на площад "Свобода". Всеки желаещ може да се включи в невероятния купон, без значение от пол, възраст, килограми и дали се е занимавал с танци или спорт преди това. Необходимо е само да се следват движенията на инструкторите на сцената. Всички хореографии са направени така, че да са лесни за участващите.

Зумба е специална танцувална фитнес програма, в която са съчетани стъпки от всички видове танци (латино, улични, модерни, народни...), фитнес упражнения, аеробика. Доброто настроение се придобива  също и от музиката, която е латино и международни хитове. Зумба е купон без край!

 


Сходни връзки

ЗУМБА МАРАТОН ЗА ПРАЗНИКА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди