изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:22 EET
Нова интрига: Цепи ли се Патриотичният фронт?    
Политика Цепи ли се Патриотичният фронт? Тази интрига завъртя в ефир TV7, след като Диана Радева говори с лидера на НФСБ Валери Симеонов в кулоарите на парламента. "Наистина ли не си говорите с Красимир Каракачанов, защото не искате да подкрепите Ангел Джамбазки за кмет на София", попита го журналистката. "Откъде накъде ще гласуваме за Джамбазки", отсече Симеонов.

Той обаче не потвърди, че отношенията му с лидера на ВМРО са обтегнати.

Симеонов коментира и предстоящото гласуване на промените в конституцията. "Надявам се да минат. По време на Председателският съвет ще обсъдим възможността да се съберат повече гласове",  каза лаконично съпредседателят на патриотит.

Относно срещата на ГЕРБ с АБВ, Валери Симеонов коментира, че АБВ има странно поведение. По думите му логично би било АБВ да подкрепи този вариант на конституцията, защото основните принципи, заложени в този вариант, са и в Програмата за стабилно управление, която АБВ е разписала. На въпрос как си обяснява този обрат в тяхната позиция, Симеонов посочи предстоящите избори.

„Просто те трябва да се разграничат по някакъв начин, но мисля че има достатъчно други теми, по които те могат да демонстрират самостоятелност и е редно в този случай да изпълнят това, за което са поели ангажимент. Освен това те гласуваха и „за” Стратегията за промяна на съдебната система. С други думи два пъти вече вземат положителна позиция по отношение основните промени и сега странно се въздържат. Явно е, че заради изборите, но трябва да се спре с тези дребни политически опити за повишаване на рейтинга”, заяви Валери Симеонов. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нова интрига: Цепи ли се Патриотичният фронт? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди