изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:03 EEST
Незабравими български песни за златната есен /част 1/    
КултураЗапочва сезонът, който много от нас смятат за контраст на всичко, което носи лятото – на неговите приключения, дързост и дори опит за сбъдване на дълго таени мечти. Винаги сме асоцирали златната есен с раздяла, финал на нещо, печал, негативни емоции и дълги облачни дъждовни дни.

Важно е да осъзнаем, че като всеки сезон, така и този носи нещо хубаво и ново. Подгответе се да посрещнем с позитивна нагласа капризите на времето, промените в нюансите на пейзажа наоколо и вътре в нас, за да усетим вътрешното щастие и новата енергия.

Зад прозореца е хладно и ветровито, но вътре в дома и в сърцата ни има само уют и топлина. Време, което ще сгрее душите ни, за да подадем ръка и на следващия сезон – зимата, когато ще бъдем честити с вълнуващи многобройни празници. Не позволявайте на времето навън да влияе на личното Ви щастие, въпреки че настроението може да пострада от ниските температури, схлупеното небе и пронизващия дъжд. Помнете, съумеете ли да бъдете доволни и щастливи от собствения си живот, то тогава сезоните няма да имат значение, а ще бъдат само фон…

Delo.bg Ви благодари, че трети сезон се доверявате на нашите теми и послания. Подготвили сме Ви една възхитителна колекция от песни за отиващото си лято и златната есен. Песни, преборили времето, песни, останали в сърцата, песни, които завещайте и на Вашите деца. Песните на есента с любими български изпълнители, събрани в ТОП 40!
http://delo.bg
1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21



 


Сходни връзки

Незабравими български песни за златната есен /част 1/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди