изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:08 EEST
Паун Илчев е определен за временно изпълняващ функциите на председател на Българския институт по метрология    
Новини Правителството освободи Димитър Станков като председател на Българския институт по метрология и определи Паун Илчев за временно изпълняващ длъжността. Промяната се прави предвид необходимостта от укрепване на административния и ръководен капацитет на института.

Паун Илчев, в момента заместник-председател на БИМ, притежава богат управленски опит и умения, познава както административните, така и законодателните процедури в областта на контрола на пазара на стоки и услуги.

Българският институт по метрология е специализиран орган, второстепенен разпоредител с бюджет към Министерство на икономиката. Институтът подпомага органите на държавната власт при осъществяване на техните правомощия по въпроси, свързани с измервания. Провежда метрологични изследвания и предоставя услуги, свързани с измервания и със средства за измерване, в области от обществен, научен и икономически интерес.

 


Сходни връзки

Паун Илчев е определен за временно изпълняващ функциите на председател на Българския институт по метрология | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди