изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 24 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН – Преодолейте заядливостта и дребните пререкания, които заплашват да разрушат хармонията във взаимоотношенията ви с околните.
ТЕЛЕЦ - Всичко, свързано с работата и дома ще е от значение за повечото от вас днес. Спеиално внимание от важно за вас място ще направи деня ви по-забързан, но и ползотворен.
БЛИЗНАЦИ - Може да срещнете завист в очите на околните, но не се измъчвайте. Това е показател за вашия подем. Близките ви обичат и подкрепят, дайте си сметка, че не всички имат такова богатство.
РАК - Днес имате много възможности за избор. Вие сте в пълното си право, сами да предприемете бъдещите си задачи, без околните да се намесват в решенията ви.
ЛЪВ - Даром нищо не чакайте, дори и да имате договорености, обещаващи ви лесни пари. Ако натоварването ви дойде повече от обичайното, добрите резултатите ще го компенсират.
ДЕВА – Стремите се да сте безгрешни. Когато някой посочва ваши грешки, това ви разстройва и мислите, че ви обижда. Гледайте по-ведро на нещата и не бъдете подозрителни.
ВЕЗНИ - Помислете за всичко, с което се ангажирате днес, за да си спестите главоболия и време. Безспорно ще се натоварите допълнително, но бързо ще свършите и ще останете доволни от постигнатото.
СКОРПИОН - С целенасочени и твърди действия успявате да укрепите позициите си на работното място и от това гледна точна да погледнете на досегашната си работа.
СТРЕЛЕЦ - Наред с основните си ангажименти ще обръщате внимание и на дребните неща, като неделима част от ежедневието ви. Възможни са оплаквания от хронични заболявания, които да възпрепятстват намеренията ви.
КОЗИРОГ – Ще спечелите, ако наместо да се чувствате ощетени от нещо, работите върху него, за да го превърнете в свое предимство. Не крийте притеснението си, а говорете открито, подчертавайки добрите му страни.
ВОДОЛЕЙ - Правите всичко възможно, за да постигнете целта си и дори това да не стане в рамките на този ден, едва ли ще се откажете.
РИБИ - Духовни занимания ще обогатят представите ви за други светове, не по-малко интересни и загадъчни.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ" ГРУПА РИБОЛОВ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди