изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:30 EET
Ад в Бодрум! Буря и наводнение секнаха почивката на стотици българи (ВИДЕО)    
По светаЗверската буря, която се изсипа късно вечерта на 22 септември в Турция, е причинила сериозни наводнения в популярния курортен град Бодрум, който се намира на брега на Егейско море в провинция Мугла, пише obozrevatel.com. Десетки автомобили са били отнесени от придошлите води.

Дъждът в курорта е продължил около три часа. Въпреки това, последвалото наводнение е причинило големи щети и ваканционният сезон в курорта е приключил. Според властите най-малко 20 автомобила са били отнесени от пороя. Достъпът до много от улиците също е бил блокиран заради наводнението.
Пожарникари и спасители са се отзовали на множество сигнали за бедстващи хора. Спасени са най-малко 40 души, намиращи се в наводнени постройки, както и шофьори на автомобили, отнесени от придошлите води.
Наводненията са нанесли щети на десетки жилищни сгради и промишлени предприятия. Осем души са постъпили в болница с Бодрум.
Сериозните наводнения прекъснаха почивката и на стотици наши туристи, отишли на почивка в курортното градче. Към момента няма данни за пострадали българи в следствие на придошлите води. http://www.blitz.bg



 


Сходни връзки

Ад в Бодрум! Буря и наводнение секнаха почивката на стотици българи (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди