изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН – Съобразявайте се и със себе си. Това в съчетание със силната ви воля ще ви помогне да се справите с нелеките си задължения.
ТЕЛЕЦ - Трудът ви няма да е хвърлен на вятъра, ще получите финансови удовлетворения и предложения, касаещи професионалното ви бъдеще.
БЛИЗНАЦИ - Възползвайте се от обстоятелствата и насочете енергията си към приключване на започнат проект, от там ще дойдат парите ви днес.
РАК - Финансовото ви състояние е блестящо. Моментът е добър за разумни инвестиции, но не се забърквайте в рисковани авантюри.
ЛЪВ - Във връзка със служебни задачи ще влезнете в противоречиви отношения с ръководители и ще ви струва повече нерви защитата на позицията ви.
ДЕВА – Днешният ден може да се окаже особено важен за вас. Очаквана добра новина ще ви накара да преразгледате плановете си за близките месеци.
ВЕЗНИ - Финансови придобивки ще ускорят покупката на по-едра вещ за дома и заслугата ще бъде изцяло ваша. Развитието на събитията ще бъде динамично и в края на деня ще се радвате на новостите.
СКОРПИОН - Опитайте се да гледате по-обективно на ситуацията около себе си, като за това ще ви помогне и гледната точка на хората около вас.
СТРЕЛЕЦ - Нови развития или непредвидени обстоятелства могат да променят намеренията ви, най-вече в служебен план.
КОЗИРОГ – Денят е подходящ да отделите време за интимния партньор. Предстоят ви важни разговори, от които може би зависи бъдещето ви.
ВОДОЛЕЙ - Част от вас са обхванати от колебания относно бъдещата си работа и това заплашва да дисбалансира настоящите ви задължения. Затова се съсредоточете върху момента и не губете време за излишни притеснения.
РИБИ - Не рискувайте, ако не сте убедени в успеха си днес, в противен случай ще понесете загуби. Ако сте сигурни в себе си, не се колебайте да действате.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди