изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:42 EET
С ФЛАШМОБ ЙОРДАН ЙОРДАНОВ И РБ СТАРТИХА КАМПАНИЯТА СИ    
ПолитикаМалко преди обяд в съботния ден добричлии бяха приятно изненадани от танц на млади хора, които поставиха началото на предизборната кампания на Реформаторски блок – Добрич, и кандидатът за кмет Йордан Йорданов. Гост на добричките реформатори бе председателят на предизборния щаб на Блока Найден Зеленогорски, който пред десетките добруджанци, събрали се в центъра да наблюдават изпълненията на танцьорите обяви: „От Добрич Реформаторски блок стартира националната си кампания за местните избори”.


Той предаде поздрави и пожелания за успех на кандидата на коалицията в Добрич – 28-годишният Йордан Йорданов, и от другите лидери на партии в коалицията и министри, като заяви, че е убеден, че Добрич иска промяна. „Уверен съм, че градът ще има по-добро бъдеще в лицето на един млад човек като кмет, какъвто е кандидатът ни Йордан Йорданов. Всички очакваме младите хора след като завършат в чужбина, да се върнат и да работят за България” – каза още Зеленогорски. Самият Йорданов заяви, че в рамките на кампанията той и кандидатите за общински съветници от коалицията не само ще кажат кои са проблемите на града – подлези, здравеопазване, инфраструктура, но и ще предложат истински решения за тях. Йорданов обеща още, че Реформаторски блок в негово лице като кандидат за кмет, както и колегите му кандидати за общински съветници ще бъдат различни, разчупени и модерни. На старта на кампанията Йорданов благодари за подкрепата на майка си, която бе рожденичка в този ден и подчерта, че тя също иска промяна. На откриването на кампанията присъстваха и кандидатите за общински съветници  - водач Йордан Йорданов, Явор Милушев, Антония Кирова, Веселин Димитров, Герман Германов, Мелек Арифова, Йордан Манов, Росица Йорданова, Нивелин Радичков, Николай Колев, Павел Павлов, Борислав Борисов, Михаел Игнатов, Николай Николов, Боян Коларов, Селями Адил, Мирослав Георгиев, Георги Георгиев, Николай Николов, Ивайло Евдокимов, Ивайло Петров, Йорданка Ханджиева, Ивайло Кръстев, Милена Желева – Керанова, Димитър Антонов, Петър Ников, Станислав Атанасов, Християн Христов, Мирослав Гицов, Емил Великов.

Платена публикация

 


Сходни връзки

С ФЛАШМОБ ЙОРДАН ЙОРДАНОВ И РБ СТАРТИХА КАМПАНИЯТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди