изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:42 EEST
Ясновидка: Въвличат България във война до дни, кръв капе над картата ни!    
Новини Николета Йорданова заяви през февруари, че вижда бягащи хора, които умират от глад. Сега ясновидката разказва за ново видение. Според нея България ще бъде въвлечена във война, при това буквално до дни.

 "През февруари в главата ми се въртеше непрекъснато думата „инвазия”, твърди ясновидката. „Сега не става въпрос да си правя реклама, трябва да ги кажа тези неща, за да предупредя хората и те да вземат сериозни мерки”, предупреждава Николета в интервю за вестник "Галерия".

Тя съветва да си набавим провизии, бобови култури с по-дълъг срок на използване, медикаменти, тютюн, кафе, а жените - превръзки, препарати за пране. „Възможно е да има замърсяване на водата, в самото начало ще настъпи паника, виждам самолети да преминават над страната ни”, пророкува ясновидката.

Според нея, тя е предсказала и взривовете в Челопечене и другите военни заводи. „Това е умишлено и го правят американците. Ние нямаме армия и на този етап сме роби”, твърди Николета.

Ясновидката пророкува и падането на валутния борд у нас, както и финансов колапс не само в България, но и в целия свят. „Видях кръв да капе над картата на България, това означава, че много хора ще умрат и ще избягат”, смята тя.

Николета Йорданова видяла и кортеж, в който колата по средата се обръща, но не можела да види кой е вътре. „Ще има земетресения и в парламента”, завършва с прогнозите си ясновидката.
 


Сходни връзки

Ясновидка: Въвличат България във война до дни, кръв капе над картата ни! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди