изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:37 EEST
Касапница в Анкара-автобус строши спирка, смачка 8 коли и уби 12 невинни (СНИМКИ/ВИДЕО)    
НовиниДванадесет са загинали на място, а 13 са ранени, след като автобус се вряза в спирка на градския транспорт в турския град Анкара, съобщи вестник Dailysabbah. Инцидентът станал в района на града Дикимевли. Шофьорът на автобуса, съобщи кметът на Анкара Мелих Гьокчек. Турски медии смятат,че причина всъщност са отказали спирачки.

Според градоначалника рейсът първо се е ударил в металните части на спирката, след това се завъртял и е тръгнал да мачка хората. Той е повлякъл някои от тях и ги е влачил няколко метра, докато спре. Докато мачка хора тежкотонажната кола е унищожила и 8 случайно изпречили се на път му коли.



Водачът на рейса успял да излезе, след като машината спряла. И макар потънал в кръв бил без драскотини. Той избягал, но бил бързо открит от полицията, след като новината за драмата излязла в медиите.



На първите снимки от трагедията се вижда как пожарникари режат частите на машината, за да извадят затиснатите тела и малцината оцелели и ранени. На кадрите се виждат ужасени хора, които са дошли на мястото на трагедията и търсят дали близките им са живи.
 


Сходни връзки

Касапница в Анкара-автобус строши спирка, смачка 8 коли и уби 12 невинни (СНИМКИ/ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди