изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:49 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 2 ОКТОМВРИ


ОВЕН – Има неща, които ще ви изненадат, но трябва да ги приемете, ако не го направите, ще си създадете главоболия за дни напред.
ТЕЛЕЦ - Овладели сте емоциите, водещи ви в грешна посока и това ще ускори делата ви. Денят е подходящ за активности, възползвайте се.
БЛИЗНАЦИ - Усърдието ви ще се възнагради и ще останете поласкани от нечие внимание, пък било то и само част от това, което очаквате.
РАК - Имате възможност и за повече, предвид работата и желанието, с което я правите. Това ще подобри финансите ви, а ще се отрази добре и на бюджета ви, освен на настроението и самочувствието ви.
ЛЪВ - По-малко се вглеждайте в несъвършенствата на другите и ще се съсредоточите върху подобряване на уменията си.
ДЕВА – Определете приоритетите си и работете за тях. Създалата се около вас обстановката изисква да се съсредоточите и да овладеете емоциите си, за излезете победители.
ВЕЗНИ - Днес е важно да бъдете справедливи във всичко. Няма да ви е трудно, имайки предвид качествата ви. Ориентирайте се от посоката на вятъра и тръгнете смело по-нея. Ще имате успехи.
СКОРПИОН - Настроението ви днес е чудесно. Печелите с лекота хората около себе си и то без да правите нещо специално. Едва ли ще се намери някой, който да ви откаже поискана услуга.
СТРЕЛЕЦ - Ще дадете предпочитание на задачи, които не търпят отлагане. Сред тях са ремонтите по дома, колата или лични ангажименти.
КОЗИРОГ – Не се поддавайте на изкушението да покажете на другите предимствата си. Останете в сянка, но запазете енергията си за себе си и близките ви.
ВОДОЛЕЙ - В никакъв случай не подценявайте възможностите на хората, с които се срещате, и не си създавайте впечатления от пръв поглед.
РИБИ - Днес е важно, че не ви липсва енергия и желание за работа, другото само ще ви се предложи. Споделете от времето си и с приятелите.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди