изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:40 EEST
Англия пощуря по футболни прогнози! Наградата е Софи Рийд и още нещо… (снимки 18+)    
Любопитно Англия пощуря по футболни прогнози за дербитата този уикенд. Любителите на коефициентите този път обаче не се борят просто за увеличаване на благосъстоянието си, а и за допир до най-желаната жена Острова.

Във фенфорума на сайта Footballfanuk вървят залози за това с екип на кой от следните четири тима – Арсенал, Манчестър  Юнайтед, Евертън и Ливърпул, 26-годишната Софи Рийд ще покрие апетитния си бюст.
Плътта на Софи е залог за двете дербита – този на дяволите с топчиите и битката за Мърсисайд. Този, който познае резултата и на двата мача, ще облече с фланелка на любимия си тим голото тяло на Рийд.
Срещите са в неделя, 4 октомври. Първо в 15:30 часа Евертън приема Ливърпул, а след това в 18 часа пък Манчестър Юнайтед е гост на Арсенал в Лондон. http://sportove.net

Софи Рийд Sophie Reade Англия пощуря по футболни прогнози за дербитата този уикенд. Любителите на коефициентите този път обаче се борят и за допир до най-желаната жена Острова. Във фенфорума на сайта Footballfanuk вървят залози за това с екип на кой – Арсенал, Манчестър  Юнайтед, Евертън и Ливърпул, 26-годишната Софи Рийд ще покрие апетитния си бюст.Софи Рийд Sophie Reade Англия пощуря по футболни прогнози за дербитата този уикенд. Любителите на коефициентите този път обаче се борят и за допир до най-желаната жена Острова. Във фенфорума на сайта Footballfanuk вървят залози за това с екип на кой – Арсенал, Манчестър  Юнайтед, Евертън и Ливърпул, 26-годишната Софи Рийд ще покрие апетитния си бюст.Софи Рийд Sophie Reade Англия пощуря по футболни прогнози за дербитата този уикенд. Любителите на коефициентите този път обаче се борят и за допир до най-желаната жена Острова. Във фенфорума на сайта Footballfanuk вървят залози за това с екип на кой – Арсенал, Манчестър  Юнайтед, Евертън и Ливърпул, 26-годишната Софи Рийд ще покрие апетитния си бюст.Софи Рийд Sophie Reade Англия пощуря по футболни прогнози за дербитата този уикенд. Любителите на коефициентите този път обаче се борят и за допир до най-желаната жена Острова. Във фенфорума на сайта Footballfanuk вървят залози за това с екип на кой – Арсенал, Манчестър  Юнайтед, Евертън и Ливърпул, 26-годишната Софи Рийд ще покрие апетитния си бюст.Софи Рийд Sophie Reade Англия пощуря по футболни прогнози за дербитата този уикенд. Любителите на коефициентите този път обаче се борят и за допир до най-желаната жена Острова. Във фенфорума на сайта Footballfanuk вървят залози за това с екип на кой – Арсенал, Манчестър  Юнайтед, Евертън и Ливърпул, 26-годишната Софи Рийд ще покрие апетитния си бюст.Софи Рийд Sophie Reade Англия пощуря по футболни прогнози за дербитата този уикенд. Любителите на коефициентите този път обаче се борят и за допир до най-желаната жена Острова. Във фенфорума на сайта Footballfanuk вървят залози за това с екип на кой – Арсенал, Манчестър  Юнайтед, Евертън и Ливърпул, 26-годишната Софи Рийд ще покрие апетитния си бюст.

Общата на Роналдо и Балотели се съблече /18+/


Софи Рийд е английски модел, който може да се похвали, че е имала две звезди от световна величина като Кристиано Роналдо и Марио Балотели.
"Това е момчето на мечтите ми", казва тя за Роналдо, докато връзката с Балотели не била сън, а кошмар. Ексцентричният нападател преспал с най-добрата й приятелка и дълбоко наранил красавицата.
Няколко години по-късно, когато раните са зараснали, пищната фенка на Ливърпул се завърна под светлината на прожекторите с гореща фотосесия за списание ZOO. http://m.tribali.info



 


Сходни връзки

Англия пощуря по футболни прогнози! Наградата е Софи Рийд и още нещо… (снимки 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди