изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:32 EET
ХОРОСКОП ЗА 5 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 ОКТОМВРИ


  1.  Овен - Свършете добре работата си днес за да продължите с проектите си. Избрали сте да се посветите на перспективни дейности, с които ще можете да стабилизирате финансовото ви състояние.
  2. Телец - Податливи сте на настроението на времето и е възможно то да провокира у вас различни неразположения. В тази връзка се погрижете за себе си и за нещата, които харесвате и желаете.
  3. Близнаци - Мнозина от вас ще изпитат неудовлетвореност и няма да срещнат очакваното разбиране. Освободете се от семейните ангажименти и разнообразете денят си с по-приятни занимания.
  4. Рак - Повечето от вас ще предпочетат да си останат у дома. Така ще се заемате с неща, за които не сте имали време през изминалата седмица.
  5. Лъв - Не е във ваш интерес да се конфронтирате с колегите и хората около вас, изразете загрижеността си по проблемите, които ви вълнуват, като се поинтересувате от мнението им.
  6. Деви - Професионалните задачи няма да отминат мнозина от вас. Ползвате се с авторитет сред колегите и няма да се чувствате обезпокоени от интереса им към работата си.
  7. Везни - Направете баланс на семейния бюджет и ограничите, ако трябва ненужните харчове. Това се налага от предстоящо събитие, което ще погълне част от парите ви.
  8. Скорпион - Въоръжете се с търпение. Нещата вървят към подобрение, въпреки че ви изглежда другояче. Ситуацията изисква от вас пълна концентрация и себеотдаване.
  9. Стрелец - Покажете разбирането си към нечии проблем и ще спечелите доверието на човека, който търси вниманието ви. Ще получите подкрепата му, която на по-късен етап ще ви бъде нужна.
  10. Козирог - Прекрасен ден за почивка. С лекота ви се отдава безделието и излежаването. В случай, че ви доскучае домашния уют, може да предприемете кратко пътуване извън града.
  11. Водолей - Устремени сте към успеха, но забравяте, че големите и бързи печалби крият и големи рискове. Може би това ще ви предпази сега, когато се колебаете как да действате.
  12. Риби - През този ден работоспособността ви едва ли ще е много висока, но затова пък настроението ви е прекрасно. С присъщото си чувство за хумор забавлявате околните и предразполагате хората към себе си.
Как лъжат зодиите
Сексуален хороскоп: Какви любовници са
Кое цвете сте според зодията?
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди