изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:59 EEST
БСП – ОТБОР ОТ МОЖЕЩИ, СПОСОБНИ И ВСЕОТДАЙНИ КАНДИДАТИ    
НовиниОфициално партията стартира кампанията си за местни избори в Добрич с китка от фолклор в петък вечерта на площад „Свобода”

С отбор от можещи, способни и всеотдайни кандидати за общински съветници и кмет и китка от фолклор – поздрав към жителите на града в петък вечерта на площад „Свобода” БСП – Добрич, стартира официално своята кампания за местния вот. Кандидатът за кмет на червените и водач на листата Мая Димитрова заяви от трибуната, че денят е избран нарочно – на 2 октомври се отбелязва Международния ден на усмивката. „Нека започнем с усмивка и завършим така – с победа” – апелира Димитрова. Тя добави още, че е уверена, че заедно с кандидатите за общински съветници БСП ще успее да промени статуквото и важните решения за града и неговите жители ще бъдат вземани заедно с хората. Гост на тържеството бе говорителят на партията и зам.-председател на парламентарната група на социалистите Атанас Мерджанов. От трибуната Мерджанов обяви, че номер 14 за неговото поколение е свързано с Йохан Кройф, който е поразявал футболните терени в Европа и изрази увереност, че числото 14 ще донесе самочувствие и предимство на Мая Димитрова и кандидатите за общински съветници. „За последните три мандата Добрич се управляваше от представителя на ГЕРБ Детелина Николова. Стореното е не малко и ние се отнасяме с внимание и признание към това, което е направено, но на Добрич, на активните и младите хора в града е нужна нова енергия, нова сила и ново вдъхновение, което Мая Димитрова им дава със своя отбор от 31 кандидати за общински съветници", каза още Мерджанов.



 


Сходни връзки

БСП – ОТБОР ОТ МОЖЕЩИ, СПОСОБНИ И ВСЕОТДАЙНИ КАНДИДАТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.42 секунди