изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:28 EEST
Кой и защо заплаши Кристалина, че ще я заколи като пиле?    
По света Съдът в американския град Холтън, щата Мейн, даде шест месеца затвор на българин с американски паспорт за това, че е отправял смъртни заплахи по адрес на вицепрезидента на Европейската комисия Кристалина Георгиева. 38-годишният Душко Венелинов Вълчев се заканил, че ще пререже гърлото на българската еврокомисарка!

Българинът е арестуван на 29 март и оттогава е зад решетките. Според данните по делото на 5 февруари той изпратил от дома си в Холтън имейл на Кристалина Георгиева и други членове на Европейската комисия. Писмото е било на български и в него са отправени определени искания. Вълчев написал, че ако те не бъдат изпълнени, той ще нарани физически българката и колегите й в ЕК. Нашенецът се заканил, че ще “пререже гърлото” и ще “заколи като пиле” Георгиева. Случаят е разследван от ФБР и полицейския департамент в Холтън.

В първото писмо българинът настоявал Европейската комисия да намери работа на повече нашенци в Европа. Той искал от членовете на комисията и Кристалина Георгиева да му предоставят списък с българите, живеещи в Португалия и Англия, да наемат колкото се може повече от тях на работа и да ги изтеглят от тези страни. "Ще умрете, ако не направите това. Давам ви две седмици, ще ви прережа гърлата, ще ви обеся като в Париж", заявил той. Съдът не разкрива подробности около забележката за Париж. http://www.blitz.bg

ВСИЧКО ЗА ДУШКО И ЗАПЛАХИТЕ, КАКТО И ОЩЕ ДРАМИ, ПИКАНТНИ ИСТОРИИ И ИНТЕРВЮТА ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
 


Сходни връзки

Кой и защо заплаши Кристалина, че ще я заколи като пиле? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди