изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:28 EET
ЙОРДАН ЙОВЧЕВ И ЕНЧО КЕРЯЗОВ ПОДГОТВЯТ УНИКАЛНО ШОУ    
Спорт„Приятели“ е мотото, под което за първи път в България ще се съберат световни звезди на спорта и цирковото изкуство, за да оставят без дъх публиката на петото издание на набиращата все по¬ голяма популярност инициатива за подкрепа на талантливи деца.

И отново нещо, което се случва за първи път ¬петият рожден ден на „Нощ на звездите“ ще озари със своя блясък и щедрост не само талантливите деца на Ямбол, но и талантливите деца на цяла България. За всички, които ще споделят възторзите си от прекрасната „Нощ на звездите“, приятелите Енчо Керязов и Йордан Йовчев, заедно със своите звездни приятели, ще демонстрират уникални постижения всеки в своята област. Никога никъде в света не са се събирали едновременно в едно шоу толкова титулувани имена: петима носители на наградата „Клоун” от световния цирков фестивал в Монте Карло, както и повече от петима златни и сребърни призьори от световни и олимпийски игри! Това са приятелите на Йордан Йовчев и Енчо Керязов, стимул и вдъхновение за всички талантливи деца на България! Започва официалната продажба на билетите за дългоочакваното събитие: ПРИЯТЕЛИ в „Нощ на звездите“ – и вашата среща със световните звезди на спорта и цирковото изкуство става реалност на 24 февруари, 2016 г. в Зала „Арена Армеец“ – София! Всеки от вас, който е решил да стане част от това изключително преживяване, може да се снабди със заветния билет на сайта ticketpro.bg и в магазинната мрежа. Първите петдесет от вас, снабдени със сертификат за голямото преживяване и публикували своя оригинална фотография с билет за „Нощ на звездите“ в профила на Фондация „Енчо Керязов“ във Фейсбук, ще получат специален подарък: рекламна фланелка, която ще ви бъде доставена от куриер на посочен от вас адрес!
 


Сходни връзки

ЙОРДАН ЙОВЧЕВ И ЕНЧО КЕРЯЗОВ ПОДГОТВЯТ УНИКАЛНО ШОУ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди