изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:37 EEST
Новият Хю Хефнър е германец, женен за хубавица с огромен бюст    
Любопитно Огромни цици и лъскави коли правят от млад мултимилиардер новия Хю Хефнър. Германецът Бастиан Йота и съпругата му Мария организират грандиозни партита в имението си в Холивуд. Красивият богаташ прави всичко възможно да превърне дома си в новата Плейбой къща.

Купоните са непрестанни и съседите им започват да се оплакват от охолния им начин на живот. Освен непрекъсната смрад от скъпи кубински пури махалата се тресе от силна музика и бучащи мощни автомобили.

"Това е хан, тук непрестанно влизат и излизат някакви непознати богаташчета. От шума на колите им не ми остава спокойна минута за сън, Пречат ми и ще подам сигнал в полицията", казва една от съседките.

Други се възпротивяват на голотиите, които са принудени да гледан денонощно. По думите на млада майка от скъпарския район по улиците се разхождат полуголи мадами, без да се притесняват, че гърдите им са на показ.



Бастиан Йота е роден в Германия. По неговите думи е принуден да напусне родния Мюнхен, тъй като там всички гледали с насмешка на охолния му живот.
"Плюеха ферарито ми и обиждаха непрекъснато жена ми заради огромния й бюст. Реших да се преместя в Лос Анджелис, където луксозния живот е нещо съвсем нормално", споделя напомпаният мъж.

По думите на двойката на месец те пръскат повече от 100 хил. долара, за да живеят така, както им харесва. Бастиан добавя:

"Не ме интересува колко пари харча за една вечер, 10-20 хиляди долара, това няма значение за мен. Аз го приемам като инвестиция в щастието на моите гости, така всеки цент си струва".



38-годишният плейбой разказва как мечтаел да живее на топло място и да се чувства като героите от "Спасители на плажа". Любимият му сериал кара находчивия паралия да избяга от мрачния Мюнхен и да се насочи към Града на ангелите. По думите му съпругата му Мария е по-пищният и красив вариант на Памела Андерсен.



"Похарчих много пари за операцията на Мария, но сега и двамата се наслаждаваме на големите й бомби. Сигурен съм, че тя е щастлива, когато я зяпат в деколтето", допълва самодоволният бизнесмен.

Въпреки че всички смятат 27-годишната му съпруга за златотърсачка, тя прави всичко възможно да покаже колко обича мъжа си.



"Старая се сутрин да ставам преди Басти, за да се оправя и да съм готова преди него. Той обича, когато изглеждам добре, и аз не мога да допусна да ме види чорлава и негирмирана. Нося секси рокли, който струват два бона", хвали се тя. http://www.blitz.bg



Еротика/Erotica
 


Сходни връзки

Новият Хю Хефнър е германец, женен за хубавица с огромен бюст | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди