изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:40 EEST
Беновска: Г-н Президент, не ви ли е срам? Американските плонжове няма да Ви направят 2-ри път президент    
Новини С въведение, в което водещата ще подкани президента Плевнелиев да подаде оставка ще започне днешното предаване на "Беновска пита". Първи в ефир ще говорят 17.00 Волен Сидеров, лидер на ПП Атака , Явор Нотев ,заместник-председател на 43 НС от ПП Атака, които несъмнено ще дадат подробни разяснения за нашумелия случай с "клекшопа". Ето как ще ни въведе в предаването си днес Илиана Беновска:

На 25 октомври ще получа отговор от, Вас, избирателите на въпроса ,който задавам повече от 1 година: Кой и на какво основание иска и може да управлява България. Този въпрос задавам на политиците ,но, както Ви съобщих миналата седмица вицепрезидента Маргарита Попова ми звънна и ме попита: Илиана, защо никой от политиците на България не ти отговаря на въпроса кой и на какво основание иска и може да управлява България?

Отговорих й, че истината е ,че само Бойко Борисов е отговорил с политиката си ясно на този въпрос – в най-новата история на България той е единственият министър-председател 2 мандата.

Казах на г-жа вицепрезидента Попова ,че ще проверя дали президентът Плевнелиев ,освен ,че много,ама много му се иска и втори мандат управление, дали ,пък, наистина, може да ни управлява. Ето как го направих. Публично попитах г-н Плевелиев защо не свиква КСНС за бежанците. След час милият „обединител на нацията“, както Плевнелиев сам сладострастно, пристъпвайки от краче на краче и кършейки ръчици, ми отговори, че няма да свиква КСНС за бежанците ,защото бил решил въпроса през 2013 година…

Резонно, в такива случай ,коментарът е – онемях. Но. Не. Аз няма да онемея . Този път не. И ще запитам : Господин президент Плевнелиев, защо не си подадете оставката? Защото цялостното Ви поведение показва ,че Вие не можете да сте нито обединител на нацията,нито сте първият и най- определящият политиката на държавата субект. Изказах Ви човешката си мъка, когато загубихте детето си. Да не дава Господ това страдание на никого. Непоносимо е. Но, не можем да се правим ,че не забелязваме алчността ,с която се стремите и към втори президентски пост. Не ви ли е срам? Американските плонжове няма да Ви направят 2-ри път президент.Бойко Борисов няма да Ви потупа втори път по главицата и да Ви миропомаже за президент. Не е ли ясно?

Вероятно, господин президент, преди следващите президентски избори един ,приличащ на Вас по алчност за власт, но и по дефицита на качества за управленец- самоназоваващият се „копеле“ и „буржоа“ Радан Кънев- ще ви потупа по главицата ,като Ви номинира за президент. Но. Президентът се избира от българите, господин Плевнелиев. Колкото и плонжове да правите с другарчето си Кънев и с други Ваши икономически приятели пред Америка ,знайте – българите още помнят ,че са велика нация , нация създала славянската писменост, излъчила велики откриватели, без нито едно пленено бойно знаме.

Запомнете ! България е на българите. И те ще решат кой и на какво основание иска и може да управлява България. И това решение няма да е в полза на лицемерната теза ,че Америка е ЗА България. Българите искат сами да избират за кого са и кой да е за тях. А, не ,някой да им определя в името на егоистичната си алчност и в отсъствие на национална отговорност, и любов към родината.
Аз съм Илиана Беновска . И ще продължа да питам. А, дори и да ме спрат, Българите ще продължат да питат.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Беновска: Г-н Президент, не ви ли е срам? Американските плонжове няма да Ви направят 2-ри път президент | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди