изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:40 EEST
18+ Топ 10 на секссимволите на всички времена (СНИМКИ+ВИДЕО)    
Новини Всяко поколение си има своят секссимвол. Това е онази жена, по която всички мъже въздишат, а жените ѝ завиждат. Секссимволът не е непременно най-красивата, но е най-чаровната и харизматична дама. Разбира се, тъй като красотата е субективно понятие, по едно и също време може да има повече от един секссимвол, отбелязва vesti.bg. Ето някои от тези жени, събрани в снимки и видео от Vbox7.com.

Мишел Пфайфър


 През 1999 г. е обявена за една от най-красивите жени в света от списание „People“. Пробивът ѝ в Холивуд е с филма „Вещиците от Истуик“ където партнира на Сюзан Сарандън, Джак Никълсън и Шер. Участвала е във филми като „Опасни връзки“, за който получава първата си номинация за „Оскар“ в категория „Най-добра актриса в поддържаща роля”.

Анджелина Джоли


Изкусителната брюнетка е блян за много мъже. Нищо чудно, че Брад Пит заряза дори жена като Дженифър Анистън заради нея, след като двамата се запознават на снимките на филма „Мистър и мисис Смит”. Сега актрисата се изявява и като режисьор и в същото време се е отдала на благотворителност и е посланик на добра воля на Агенцията за бежанците на ООН.

Шакира


 Хитовата певица, демонстрираща невероятни кръшни танци, покорява с искряща усмивка. Сега тя се радва на прекрасно семейство с футболиста на Барселона и испанския национален отбор – Жерар Пике. През октомври 2003 г. UNICEF обявява Шакира за свой световен посланик на добра воля, което я нарежда между най-младите в историята посланици на UNICEF.

Кои са останалите жени, включени в класацията, гледайте във видеото.  http://www.blitz.bg





 


Сходни връзки

18+ Топ 10 на секссимволите на всички времена (СНИМКИ+ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди