изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:25 EET
Страшно автомеле в тунела за жк "Люлин"!    
НовиниМинути след катастрофата на възлово кръстовище в огромния столичен квартал "Люлин" в тунела, който го свързва с центъра на столицата е станал страшен верижен сблъсък с няколко коли. За това съобщават за БЛИЦ очевидци, които са попаднали в автомелето.

Ето какво пишат в интернет и други преминали покрай купищата ламарини в здрача на тунела: 

"Две катастрофи в тунела,имаше и малко дете.По една в двете посоки.За къде бързат тия хора,боже..."

"Отново катастрофа в тунела на Люлин причинява огромно задръстване ... 3-4 коли са се ударили по средата на тунела като са се опитвали да минат по-бързо по трамвайните релси .... И трамвая за към люлин не може да мине. Не видях да има пострадали, само на колите предниците са смазани. Научете се бе хора... по трамвайната линия ако се минава, се прави по-голямо задръстване заради такива тарикати като вас..."

"В другата лента също са се блъснали две коли видях че има детенце на 2-3 годинки".

Според други очевидци, цитирани от ПИК, заради мократа настилка инцидентът е бил особен сериозен и автомобилът отзад се ударил силно в този отпред. На място веднага е пристигнала линейка, която е откарала двама пострадали. Единият съвсем малко дете, което по първоначални данни е тежко ранено.

Засега официална информация колко общо са пострадалите и какви точно са щетите няма. Има затруднения в тръфика от и към жк Люлин, както и закъснения в движението на трамвая, който минава през тунела.

По информация от последните минути тунелът в посока центъра е затворен и движението се пренасочва към бул. Сливница. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Страшно автомеле в тунела за жк "Люлин"! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди